„Бягаме“ е новата песен на МИРО

Миро - треньорът, който доведе до победа Надежда Ковачева в последния сезон на „Гласът на България“, не спира да изненадва и вълнува своите фенове. Днес той пуска новата си песен „Бягаме“ със стилно видео към нея, което можете да видите ТУК. "Бягаме" е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро. Видеото към „Бягаме“ е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на „Печат от моята душа“. В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.

“Бягаме” е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. ”Бягаме” е и за тези, които избират другия път,” споделя Миро. Официалната премиера на „Бягаме“ е днес, 20 март, а песента ще звучи за първи път на живо на 17 април в големия концерт на Миро в зала „Арена София“.

Предстоят и кастингите на живо за новия сезон на „Гласът на България“. Желаещите могат да се запишат в сайта на www.glasat.btv.bg/casting или да дойдат направо на живо на някоя от локациите в посочените дни и градове:

29 март (петък)– София - Парк-Хотел „МОСКВА“ (начало 9:00 ч.)

30 март (събота) – Пловдив - Дом на културата - ДК "Борис Христов" (начало 10:00 ч.)

2 април (вторник) – Варна - AQUA hotel Varna (начало 9:00 ч.)

6 и 7 април (събота и неделя) – София - Парк-Хотел „МОСКВА“ (начало 9:00 ч.)

За повече информация: 0885 871 200