Безкомпромисни изпълнения на песни на Бионсе, Джими Хендрикс, Васил Найденов и Димо от P.I.F. наелектризират сцената на “Гласът на България“ до краен предел - тази неделя в 20 ч. по bTV

Все така емоционално, оспорвано, енергично и с безкомпромисно качество на изпълненията, ще се представят и отборите на Галена и Иван Лечев във втория, последен епизод на нокаутите в „Гласът на България“. В неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, всеки от двата отбора ще стартира с по осем участници в началото на епизода, а до финала му - в отборите ще останат само по трима изпълнители. Така, в края на епизода ще станат ясни и останалите шестима участници, които ще продължат напред в шоуто, заедно с победителите от миналата неделя.

За своето място напред в „Гласът на България“, предстои да се борят едни от сочените за фаворити и любимци на зрителите този сезон, като Петя Панева, Екатерина Савва, Христина Ралева, Ричард Мантарлиев, Рая Димитрова, както и „тежката артилерия“ – Борис Христов и Георги Костадинов. А кои от участниците ще стигнат до следващия, напълно нов, супер емоционален етап в шоуто - крос битките, ще стане ясно в неделя по bTV.

В подготовката на всички участници и за тези нокаути, с изключително внимание, топлота, обективност и професионализъм ще се включи звездата на световната музика – Ищар, в ролята на супер ментор в шоуто. Съветите, които ще даде на участниците ще бъдат изключително полезни не само за вокалното им представяне, а и за самочувствието и увереността им на сцената.

„Когато ти си повярваш – ще ти повярват и другите“, ще посъветва звездата един от тях, а при изпълнението на друг, ще възкликне изумена: „Уау! Шокирана съм! Ти си невероятна!“

„Ти си истинско съкровище“, ще са думите на възхищение и на Галена, след едно от изпълненията в неделя вечерта, а Мастър Лечев ще аплодира участник от отбора си със съвета: „Настоявай да бъдеш винаги себе си“.

„Всеки път ни отнасяш“, ще коментира DARA, а Любо Киров ще заяви: “Когато нещо е добро е добро – независимо от кой отбор е“.

Култови парчета на световни изпълнители като Бионсе, Джими Хендрикс, Бритни Спиърс, Шака Кан, Ен Воуг, Том Уокър и други ще звучат напълно неузнаваемо и екстравагантно от сцената. Те ще се редуват с някои емблематични български песни на Васил Найденов, Георги Станчев, Преслава, Калинка Вълчева. Супер емоционален момент ще настъпи и с изпълнението на песента „Приказка“ на непрежалимия Димо от P.I.F., която участник ще изпее в негова памет.

Много специална, музикална, коледна изненада очаква зрителите на bTV в неделя вечер, която ще ги зареди допълнително с много настроение за предстоящите празници и лайв концерти. Каква е тя ще разберете, ако гледате последните нокаути за сезона в неделя от 20:00 ч. по bTV.

Още новини от „Гласът на България“ следете на: glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването.