Астропортрет на Орлин Горанов от Светлана Тилкова-Алена

Най-известният и уважаван астролог в България – Светлана Тилкова-Алена, изготви астропортрети на четиримата ни любими треньори в третия сезон на „Гласът на България”!

Общо за ТРЕНЬОРИТЕ

Случайно или закономерно в четворката има само една жена. Също случайно или закономерно, има трима треньори, родени в Риби.

Тримата - Наско, Десислава и Миро, са преди всичко свръхемоционални хора, винаги са изпълнени със състрадание към околните, което често преминава в съжаление към тях самите, защото се чувстват неразбрани. Заради тази характеристика, и въпреки професионализма си, често ще са затруднени в правилната преценка на участниците в своите отбори и в оценката, която дават на останалите. Чувствата не бива да блокират разума.

Над тях блести в ярката си собствена светлина един Лъв - Орлин. Както винаги,прелива от сили и енергия. За него подтик към действие е моментният импулс, а не дългото мислене. В същото време често е вглъбен и обективен, особено когато трябва да вземе сериозно и жизненоважно решение, затова и може да повлиява благотворно върху останалите трима.

Орлин Горанов
Роден е в Лъв

Блестящ и горд той се различава от тълпата и няма как да не го разпознаят. Крайно честен в отношенията си, щедър и сърдечен. На него винаги може да се разчита. Вярва, че животът е огромна сцена и играе успешно своята роля. Хората се радват на топлината, която той щедро раздава и го търсят за компания. Въпреки това, умее да пази дистанция, за да не нарани близките си и да не бъде подвластен на интриги. Иска околните да имат винаги добро мнение за самия него и губи много време за постигането на тази цел. В повечето случаи успява. Напълно осъзнава какво влияние има върху хората от обкръжението си и как да направи още по-добро впечатление. Самосъхранението е от особено значение за него. Би направил всичко, за да плати цената на ръкоплясканията и да блести в светлините на прожекторите. Ако изпадне в ситуация, която го ограничава, той просто зарязва работата си.

Няма навика да се впуска в рисковани начинания, защото притежава умението да анализира вярно дали това, което му се предлага, ще има бъдеще или и обречено на провал. Не е прахосник, който харчи без мярка. Докато не осигури годините пред себе си, той е пословично пестелив. Стреми се да е сред хора, които отговарят на неговия интелект и житейска философия, но често не преценява познанствата си правилно и разочарованията не закъсняват.

Притежава бърз и остър ум и умелост във всяка рутинна работа. Характерното за него е, че идеално внася ред не само в дома и на работното си място, а и във всякакви ситуации. На моменти му е трудно да приеме некадърността на хората или отказа им да се развиват, въпреки че притежават нужните качества. Страда, че не може да помогне, въпреки че прави опити, докато в един момент не реши да се дистанцира.

Самоуверен е, но в същото време и с добро сърце, готов да помогне. Обича удобствата и предпочита да живее с лекота, без да се натоварва. Човек на изкуството. Не обича строго интелектуалните занимания.

Не обича да живее спокойно и монотонно. Дните му трябва да са изпълнени с напрегната работа. Ако са почивни - с много бурни веселби. Никога няма да се оплаче, че го товарят с допълнителна работа, нито от кратките срокове, за нейното приключване.

Амбициран е да осигури за себе си най-доброто, което животът му поднася. Не се съобразява с никого и с нищо. Може да смаже всеки, изпречил се на пътя му към заветната цел. Не бива да се засяга от приятелските забележки, от които егото му не рядко се дразни, дори и да не го показва.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата, която си е избрал сам, за да изчисти кармата си от грешките, които е допускал в миналите си прераждания.

Съдбовният му път изисква както да е внимателен с хората, да помага, да уважава техните качества, но не бива да прави непоискано добро.

В момента е в своя четвърти и най-продължителен житейски период, който му позволява да смени изцяло средата си, да общува с лекота и бързо да се сработва с нова среда, но е добре да внимава при проявата на симпатии и антипатии ако иска да е обективен при оценяване на участниците в "Гласът на България".