Астропортрет на Миро от Светлана Тилкова-Алена

Най-известният и уважаван астролог в България – Светлана Тилкова-Алена, изготви астропортрети на четиримата ни любими треньори в третия сезон на „Гласът на България”! Вече ви представихме астропортрета на Орлин Горанов и този на Наско Пенев. Ред е на Миро.

Миро
Роден е в Риби

Най-важното, което трябва да знаем за него, се свежда до чувствителност и емоционалност. В същото време е човек на когото може да се разчита, защото е отзивчив към околните. Ще бъде пресилено да се каже, че предпочита да има водеща роля в партньорството. По-скоро е склонен да се свързва със силни жени, които да го ръководят.

От изключителна важност за него са отношенията с околните, в средата на неговия бит. Стреми се към закрила над всички, които обича, както и към идеална атмосфера в своя дом. Той е неговата непревземаема крепост. Дори когато е далеч от дома си, мислите му винаги се връщат там, защото под сигурния му покрив се чувства най-уютно.

Орисан е да твори в областта на изкуството, като една от важните му житейски задачи е да преодолее своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти както у дома, така и в професионален план. Несъзнателно допуснатите грешки му носят порой от нежелателни последици.

Нарежда се сред амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора. Добре е да бъде по-смел в своите изяви, да пътува и да опознава нови места и хора.

Надарен е с остър ум и остър език. Трудно се излиза с него на глава, защото винаги е в опозиция. Дар слово не му липсва, затова е по-добре за околните да не се заяждат с представителите на този тъй речовито-борбен аспект. Няма да може да го надмогнат с приказки.

Чувствителен чаровник със силно еротично излъчване. Побеждава навсякъде с чара си. Да внимава да не прекалява с флиртовете, защото може да нарани някого, който има сериозни чувства към него, а това от своя страна ще стане причина за раздяла и за създаване на негативна карма.

Денят му на раждане е носител както на целеустременост, на амбиция, на желание да е винаги сред светлината на прожекторите, но и на инат и емоция, заложена му от Риби, които нерядко са причина да се прави на нещо, различно от това, което е, само и само да не излезе от светския живот.

Съдбовният му път е носител от една страна на шанс за материална стабилност, но от друга на изискването да твори само положителна карма.

Третият период от живота му, в който е в момента, изисква да се подчини на Съдбата си и да не надскача възможностите си, за да бъде коректен при подготовката и оценяването на участниците в "Гласът на България".