Астропортрет на Десислава от Светлана Тилкова-Алена

Най-известният и уважаван астролог в България – Светлана Тилкова-Алена, изготви астропортрети на четиримата ни любими треньори в третия сезон на „Гласът на България”! Вече ви представихме астропортрите на останалите треньори в шоуто - Орлин ГорановНаско Пенев и Миро. Дойде ред и на дамата - Десислава.

Десислава
Родена е в Риби

Тя, въпреки че е изпълнена с желание да блести в светлината на прожекторите, е и внимателен слушател и винаги ще е до хората, които имат нужда от утеха и разбиране. С нея могат да споделят всичките си проблеми и неприятности.

Свръхемоционална и чувствителна жена. Всичко, което преживява, оставя следи в живота й. Бързо долавя вибрациите на чувствата на другите и се настройва на вълната на техните трептения. Попива както радостите, така и болките, и понеже не винаги е в състояние да разбере кои са нейните лични преживявания и кои са дошли от други хора и съдби, тя е много променлива. Мъжете, които обича, са тези, притежаващи чара да я грабнат още при първата среща и да я привлекат като с магнит, способни да й съчувстват в проблемите.

Щастлива е, когато намери партньор, който да я приема сериозно и да не си играе с чувствата й. Не е голяма домакиня, затова в брака не бива да й се дава главната роля в домакинските задължения и кухнята. Ако попадне на властен мъж, който не се примирява с бъркотията вкъщи и вечните ресторантски посещения или с приготвените за седмица напред ястия, ще следват нейните гневни реакции. Не е изключено да е овладяна от другите планети в хороскопа й и това да е причина да поема и тези отговорности, но само за любимите си хора.

Ако има до себе си верен партньор, който да я цени и е в хармония със себе си, тя се съживява от привидната си меланхолия и е вярна и предана партньорка, цъфтяща от обич. В такива ситуации всеки усеща опора в нейно лице, като с готовност й прощава желанието да ръководи дома. Има силно развито чувство за собственост и ревност, с което не успява да се пребори никога, още повече когато е насочена не само към брачната половинка, а и към децата, роднините, приятелите.

Не подлежи на подчинение. Дори и когато се налага да работи под ръководството на някого, изисква да дава свободно изява на творческите си и интелектуални заложби. Обикновено се справя идеално, но подчинението я подтиска, защото според нея отнема част от личната й свобода и й пречи да блесне пред другите хора с възможностите си.

Винаги има собствено мнение и знае как да защити себе си. Лошото е, че често предизвиква нежелани спорове и разправи. Така си печели все нови и нови врагове и животът й не става по-лек. Въпреки негативите, е добронамерена и весела. Бързо се сприятелява и успява да стане душата на компанията, защото знае как да се разтоварва. Не е застрахована от моментите, в които ще прехвърли мярката и ще прекали в приказките си досаждайки на околните.

Денят й на раждане е носител на изискване да върви по пътя на своето духовно и интелектуално израстване, да гради професионална кариера в областта на изкуството.

Съдбовният й път изисква да не е прибързана и да обмисля добре действията си. Навлязла на рождения си ден през тази година в своя трети житейски период, носител на изискването да гради устремна професионална кариера, да анализира случващото се, което ще й помогне да оценява обективно и да има правилно поведение по време на участието си като треньор в "Гласът на България".