Арика Адамс от „Гласът на България“ открива концерта на Мария Илиева в Зала 1 на НДК

На 06.12. в Зала 1 на НДК ще се състои дългоочакваният финал на националното турне на Мария Илиева ЛЮБОВ. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Арика Адамс от #ОтборМария в „Гласът на България“ и Габриела Колева – GABO, участник в 8-и сезон на предаването.

Вратите отварят в 19:00, а изпълнението на Арика Адамс започва в 19:30. В 19:45 пък на сцената ще се качи GABO, а в 20 ч. започва спектакълът на Мария Илиева – със специален гост-изненада още в самото начало.

Арика Адамс неочаквано получи лична покана от Мария Илиева в ефира на bTV да открие концерта ѝ на 06.12. в Зала 1 на НДК. „Арика е страхотен артист и има голямо бъдеще пред нея,” споделя Мария Илиева. „Щастлива съм, че тя избра моя отбор и стигна толкова напред в състезанието. Искам да слушам още и още от нея!” Младата певица съвсем скоро представи дебютната си песен “Lies”.

Още една чисто нова песен ще получи своята премиера преди началото на концерта на Мария Илиева. Новият сингъл на GABO „Ако не си за мен” ще прозвучи за пръв път на живо. Габриела Колева е подгряващ изпълнител на всички концерти от турнето на Мария Илиева.

Още участници от „Гласът на България” са „замесени” в турнето „Любов” – беквокали на поп дивата са трио „Тринити“, които предизвикаха фурор в 6-и сезон на предаването. Останалите музиканти от бенда на Мария са: Георги Янев – китара, Мартин Ташев – тромпет и вокали, Мартин Денев – клавишни, Васил Вутев – барабани, Емилио Мархолев – бас, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор.

Тази неделя  (10 декември) предстои бляскавият полуфинал в „Гласът на България“ – на живо от 20 ч. по bTV.