Алекс Клер се срещна с Графа и неговия отбор

Вчера част от отбора на Графа се срещна с британската звезда Алекс Клер преди концерта му у нас.

Минути преди да излезе на сцената на Sofia Live Club Алекс Клер се срещна с двама от претендентите за титлата "Глас на България” и техния ментор. Влади Ампов – Графа заедно с Мария Велкова и Кристиян Грънчаров имаха специална среща с изпълнителя. Мария, която влезе в шоуто именно с изпълнение на емблематичната за Алекс Клер песен „Too Close”, беше изключително развълнувана. Момичето бе подготвило 10 въпроса към изпълнителя и проведе импровизирано интервю с него, като влезе в ролята на репортер, а за финал го помоли да подпише китарата й. Алекс пък се държа изключително приятелски с певците, като дори покани Мария да изпеят заедно парчето „Too Close”, с което увеличи радостта й. 

Ето как коментираха тази среща Мария, Кристиян и Влади Ампов – Графа: 

Мария: „Много рядко се случва на млади хора като нас да се срещнат с такава звезда, която определено може да ни даде пример и насока, която да следваме!”

Крис: „Направи ми впечатление, че е много отворен, приятелски настроен. Говореше си с нас сякаш сме приятели. Ще ми се да достигна такова освобождаване като него!“

Влади Ампов - Графа: „Тази среща специално за мен отново доказва, че големите са много скромни. Това трябва да ни научи в България, че прекаленото главозамайване е погрешна стъпка!“ 

Срещата на Мария, Кристиян и Влади Ампов – Графа с Алекс Клер, както и интервю със звездата ще видите на 30 април в предаването „Тази неделя”.