7 секунди спасяват глас!

Утре от 20:30 часа сцената на "Гласът на България” ще се превърне в ринг, на който ще започнат вокалните двубои в шоуто. Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро ще се срещнат с вече сформираните си отбори и ще ги разделят на по 8 двойки, всяка от които ще трябва да впечатли треньорите вече не само с глас, но и с атрактивно сценично поведение.

Преди да се изправят един срещу друг на ринга участниците ще преминават през специална вокална подготовка. За целта, като помощник-треньори в шоуто влизат един от най-добрите вокални педагози у нас - Аделина Колева и преподавателят в Музикалната академия Владимир Димов. Те, заедно с треньорите и музикалния продуцент на „Гласът на България” Евгени Димитров – Маестрото, ще обучават и ще дават ценни съвети на участниците за това как да изпълнят най-добре песните си и да бъдат истински бойци на ринга.

"Готови ли сте за битка?“ – така водещият Мартен Роберто ще предизвика началото на двубоите. Кои ще бъдат първите двойки, който ще се изправят на ринга във вокална схватка за оставане в шоуто? Кой участник ще накара Данчо Караджов да целуне ръката на Вики и защо Миро обявява изпълнителите от първия двубой в отбора на Преслава за дует "Каризма" в попфолка? - Всичко това зрителите ще разберат утре от 20:30 часа в "Гласът на България" по bTV.