12 таланти ще сблъскат гласовете си във втория музикален двубой в „Гласът на България”

Два титанични сблъсъка между таланти от отбора на Поли Генова ще разплачат най-младия треньор в шоуто. След двубоите между филипинката Сара Сюзет и българската R’N’B надежда Мария Димова /Mia D/ и младите певици Деа Майсторска и Никол Ризова, със сълзи на очи, Поли ще направи най-драматичния си избор в шоуто досега. В подобна ситуация ще се окаже и Иван Лечев, който ще признае: “Целият ми отбор ми коства безсънни нощи тази седмица, започнах да ги обичам тези хора“. За менторите става все по-трудно да избират с кого от отбора си да продължат състезанието и кого да изпратят вкъщи. От възможността да спасят участник от друг отбор, във втори епизод от музикалните битки, ще се възползват Камелия и Лечев. Единствено Графа ще запази и двата си шанса да се сдобие с нови таланти от противниковите отбори.

През следващата седмица четиримата ментори ще срещнат своите отбори с някои от най-големите звезди на световната музикална сцена. Една от големите изненади за участниците ще бъдат срещи с техните идоли, които ще изнесат концерти у нас. На 24 април Графа ще заведе представители на своя отбор в бекстейджа на Алекс Клер - един от най-популярните британски изпълнители и автори на песни в момента. Алекс Клер идва в България, за да представи на живо последния си албум „Tail of Lions” на концерт в Студио Орфей следващия понеделник, където специални гости ще бъдат Мария Велкова, която изпълни негова песен по време на кастингите на тъмно, и още таланти от отбора на Графа. Два дни по-късно – на 26 април, Ралица Грудева от отбора на Камелия ще сбъдне мечтата си, като се срещне на живо с легендарната италианска певица Джана Нанини, която в същата вечер ще представи своя „HITSTORY TOUR” в зала 1 на НДК.

В края на следващата седмица един късметлия от отбора на Иван Лечев ще пътува с ментора си за Виена, където ще има уникалната възможност да се запознае с Патрѝсия Ка̀ас, която ще пее пред българска публика на 28 юни в НДК. На 28 април, малко преди последния си концерт у нас, звездата от Буена Виста - Омара Портуондо, ще приеме на лична среща участници от „Гласът на България“. В деня на концерта си в София  - 30 април, австралийската певица и актриса Натали Имбрулия ще се запознае със състезателите от отбора на Поли Генова.