10 изпълнители от "Гласът на България" със супер изненада за феновете си!

10 изпълнители от "Гласът на България” са подготвили невероятна изненада за феновете си от/в София! Тази неделя – 19 май, точно в 17:00 часа в "Сердика Център София", почитателите на най-позитивното музикално шоу в ефира ще могат да се срещнат със своите любими изпълнители, да ги окуражат за предстоящия полуфинал в понеделник, да си вземат автографи и да се снимат с тях.

Специално за "Glamour days”, организирани от едноименното списание от 16 до 19 май в мола, десет от участниците в "Гласът на България” вече повече от месец подготвят изненада, която феновете ще могат да видят тази неделя, на живо от 17:00 часа на ниво -1 в мола.

Сашка Александрова, Венцислав Кътов, Красимира Иванова, Васил Чергов, Тодор Георгиев, Николета Станойкова, Вася Попова, Надежда Димитрова, Пламен Борисов и Христо Младенов, ще разкрият ревниво пазената тайна за предстоящото събитие само пред онези, които дойдат да ги видят на 19 май.

След това, заедно с още любими изпълнители от "Гласът на България”, участниците ще се насладят на "Glamour days” и ще се снимат и раздават автографи на най-верните си фенове.