Стилист на Fashion Days ще съветва участниците в "Гласът на България"

Клик върху снимката, за да я видиш в цял размер

Стилист на модния клуб Fashion Days ще съветва участниците в "Гласът на България". Бъдещите звезди от шоуто ще получават съвети от чаровната стилистка Жени Ковачева. Модният клуб ще покаже как да "облечем" таланта в подходящ стайлинг и каква трябва да бъде визията, за да подсили въздействието на гласа и впечатлението от изпълнението на сцената.

Жени е възпитаник на Националната художествена академия, където завършва Мода. Грижила се е за костюмите на звездите в различни предавания и сериали, сред които "Къде е Маги?” и "Стъклен дом". Намира вдъхновение в красивите неща, които я заобикалят – природата, архитектурата, изящните изкуства. Особено силно влияние върху работата й оказват приятните спомени с приятели и преживяванията с хората, които среща в ежедневието. Като експерт в областта на стайлинга, Жени ще следи с професионалния си поглед как изглеждат участниците и ще споделя важни коментари за детайлите от сценичния им гардероб и за ролята на визията в цялостното им представяне.

"Дарбата да изразиш емоциите с гласа си е истинско богатство. Именно затова е важно изпълнителите да представят таланта си по адекватен начин. Подходящата визия е един от инструментите, които ни помагат да се чувстваме добре, изразява нашите емоции и достойнства и ни помага да покажем музикалните си качества по най-добрия начин. Талантът и запомнящата се визия вървят ръка за ръка по пътя към успеха. А модните предложения на Fashion Days правят търсенето на подходящия стил още по-приятно изживяване" – споделя Жени.

В модното студио, което ще бъде изградено в бекстейджа на "Гласът на България", зрителите ще чуят коментари и насоки за визията на участниците, според стила на изпълненията им. Професионалните съвети на Жени, ще съпътстват концертите на живо, които ще стартират съвсем скоро. По-любопитните ще могат да научат повече за сценичния блясък, визията на участниците и модните тенденции и в специалната секция - Fashion Days Studio, в сайта на предаването.

А за истинските любители на модата Fashion Days са подготвили модно забавление – специални селекции от дрехи и аксесоари, близки до визията на участниците, ще бъдат качвани след всеки концерт на живо в блога на модния клуб. С тяхна помощ феновете на добрия стил ще могат да се доближат до визията на своя любим участник.