Много звездни гости на четвъртфинала в "Гласът на България"

Тази вечер точно от 20:00ч. по bTV започва четвъртфиналът на най-позитивното и обичано музикално шоу "Гласът на България". Дванадесет участника, които до този момент успяха да спечелят любовта на публиката и доверието на треньорите си, ще излязат на голямата сцена, за да се борят за титлата "Гласът на България” и възможността да се обучават в най-престижната музикална образователна институция - Музикалният колеж "Бъркли“ в Бостън.

На сцената на "Гласът на България” ще се представят не само състезателите, но и изключителни гост-музиканти, като композиторът и пианист Митко Щерев, атрактивният челист Петър Кушлев и талантливите ученици на китариста на "Ку-Ку Бенд" Цветан Недялков.

Кой ще бъде участникът, който ще изпее един от най-големите хитове на "Диана Експрес", под акомпанимента на създателя на легендарната българска група? Към чие изпълнение ще се присъедини Петър Кушлев и как ще се представят на голямата сцена на шоуто невероятните ученици на Цветан Недялков? – всичко това зрителите ще видят днес – 13 май, от 20:00 по bTV.

Чуждестранният гост в шоуто тази седмица е известната в цяла Европа звезда на сръбската естрада Драгана Миркович. По-малко от месец преди концерта й в София на 8 юни в Зала 1 на НДК, певицата ще зарадва българските фенове с един от най-големите си хитове и ще оценява отблизо изпълненията на четвъртфиналистите в "Гласът на България".