Гласът на опита: Васил Петров

Снимка: Yanko Dimitrov/Facebook

Предварителните прослушвания в "Гласът на България" започват след броени часове във Велико Търново! Всички желаещи трябва да бъдат утре - 28 юни, в 9ч. при хотел Меридиан Болярски в града, когато ще започнат прослушванията. Можете да се запишете предварително онлайн>>>

Междувременно, ние продължаваме да ви разкриваме как професионалистите се грижат за гласовете си, за да имате възможност да се погрижите и вие за своя преди важните предварителни прослушвания в "Гласът на България".

Българският джаз и поп певец Васил Петров споделя: "Не бива да се изнежваме, трябва да имаме тренирани и издръжливи гласове", казва българският Франк Синатра. Той е един от малкото певци, които наистина са пробвали сурово яйце и не смятат идеята за благотворното му влияние за мит. „Но това е само за благост, за смазване на гласа", допълва Петров. Когато е пресипнал той си има изпитан лек: глава лук! „Не бива да се реже, а да се удари силно с юмрук обелената глава, при което вътрешността й изхвръква и се гризе като ябълка. Така сокът облива гласните връзки", обяснява Васил Петров.