Гласът на опита: Ищар

Снимка: Ishtar Alabina/Facebook

Предварителните прослушвания за „Гласът на България” вече са в ход. Кандидатите за участие в третия сезон на шоуто във Варна и Велико Търново вече показаха на какво са способни пред Евгени Димитров-Маестрото и Слави Трифонов. Предстоят прослушвания в Бургас (5 юли, Бургаски свободен университет), Пловдив (6 юли, Парк хотел Санкт Петербург) и от 7 до 11 юли в Зала 12 на НДК, София. Можете да се запишете за прослушване онлайн>>>

Докато вие продължавате да се подготвяте за вълнуващите прослушвания, ние продължаваме да ви разкриваме тайните за добър глас на звездите.

Сигурно всеки знае за метода със суровото кокоше яйце. Някои артисти го използват, други го отричат, а трети го модифицират, като световноизвестната израелска певица Ищар, например.

Изпълнителката на хитовите песни "Last Kiss" и "Habibi" изяжда по няколко пъдпъдъчи яйца преди да излезе на сцената. Този метод не е толкова популярен, но причината може да се крие в това, че хората не са запознати, че тези малки яйца подпомагат укрепването на имунитета, както и подобряването на общото здравословно състояние.