Стилистът на Fashion Days за хита на сезона - бонбонените цветове

Във втория концерт на живо с визията на Николина Атанасова бе представена една много актуална и много лятна тенденция, а именно бонбонените цветове.

Отдайте се на вашия стил "сладко" това лято - с ментово зелено, лимонено жълто, цвят на теменужки и млечно розово. Шик, дълги рокли с шев фестон, дантела, точки и флорални мотиви, солей – всичко това деликатно внася свежо и слънчево настоение за пролетта.

Дизайнерите показват в своите колекции рокли с перфектен силует, като на кукла, и изящни аксесоари, като завършек на този весел поп стил. Това е идеалната тенденция за пролетта, независимо дали сме в училище или на работа!

Аксесоарите тип яка в акцентиращ цвят или закачливи принтове по дрехите правят впечантелие. Добавете и чифт лачени обувки в тази гама като допълнение.

 

Бонбонената Николина

 

Тенденцията в бонбонени цветове е с ретро акцент и носи класическата елегантност от 50-те и 60-те години на миналия век. Комбинацията от тези нюанси е еволюция на миналия сезон, когато тенденцията беше изградена от визии изцяло от един цвят, а сега е съчетание от много цветове в тази тоналност, в много по изчистна и непретенциозна версия.

Ако не сте толкова смели в избора, разбира се, можете да ги комбинирате с бяло и други пастелни тонове.

Лятото на 2013 е изключително колоритно и едни от най-важните цветове ще бъдат бонбонените. Тази тенденция изразява женственост, романтизъм и деликатност. Няма никакво ограничение за тази визия, но важното е, ако искате да е изградена изцяло с бонбонени цветове, да използвате смели и обемни аксесоари или дрехи с по-закачливи детайли , за да засилите свежия, безгрижен и детински вид!

Можете да намерите предложения за подобен стайлинг в блога на Fashion Days, а повече предложения за дрехи и аксесоари търсете на fashiondays.bg.