Тодор Ковачев и групата Innerglow с ново парче

Преди борени дни, Тодор Ковачев и неговата група пуснаха ново парче - So Long. Групата Innerglow съществува вече две години. Китарист на бандата е Петър Желев, а на барабаните е Матей Христосков.

"Стремим се да правим музика на световно ниво. Това беше целта ни, когато създадохме групата. Не ни притеснява да си поставяме високи цели. Когато се занимаваш с авторска музика, трябва да си поставяш високи цели", сподели емблематичният участник от последния сезон на "Гласът на България".

"Разбира се, че не лесно да се занимаваш с музика, но в световен мащаб ситуацията в музикалният бизнес е трудна от години. Така че сме свикнали да се оправяме с трудностите и да не се оплакваме от тях и гледаме да не ни спират", каза Тодор.

"Гласът на България" беше страхотно преживяване”, заяви Тодор Ковачев, който смята, че шоуто е оказало голямо влияние в развитието му.

Търсенето на талантливи певци за новия сезон на "Гласът на България" продължава. Всеки, който иска да се запише за кастинг, може да го направи на сайта на формата ТУК.