Семейство Петканови: Караме се, но детето е най-силната причина, за да си простим по-бързо

Специални гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис" бяха Алекс и Дани Петканови. Красивата майка, модел и от скоро и V-Reporter разказа за новата си роля като родител и за старата си роля на интернет инфлуенсър.

Заедно пък със Славена Вътова направиха „урок по промотиране“, в който двете красавици се опитват да направят популярен един странен предмет – трион тип „бичкия“. 

Даниел Петканов влезе в студиото завързан на стол и с лепенка на устата. Гледката беше доста впечатляваща и забавна.

Със специална игра за влюбени двойки Николаос предизвика Алекс и Дани да отговорят на пикантни въпроси относно любовните им навици, като водещият сравни доколко отговорите им си съвпадат. Единственият отговор, който съвпадна, бе на въпроса къде последно двойката е правила любов („вкъщи“), но според Дани това се е случило преди 10 дни, а според Алекс – преди месец. Двамата не постигнаха съгласие по въпроса кои са любимите им любовни пози, нито по темата с коя популярна българска личност биха споделили интимен момент.  

Дани Петканов получи възможността да си върне на Алекс за снимките, които почти унищожиха връзката им преди няколко години – сега пред очите на Алекс Даниел стана главен герой в провокативна фотосесия с атрактивните момичета от „Визаж“, доведени предната вечер от Жени Калканджиева.
 
За финал провокативната двойка се включи в игра на beer pong с много прости правила – който уцели чашата, съблича една дреха от другия, а ако не уцели, съблича част от собственото си облеклото.