Родна двойничка на Лейди Гага и популярен диджей записаха песен с послание за пандемията

Вчера гледахме ексклузивното интервю с Лейди Гага по повод новия ѝ албум, а днес ви срещаме с една нейна българска двойничка.

Тя е познато име в клубния живот на София, изявява се като певица, танцьор и имитатор. Освен това е първата жена МС и house вокал в България. Участвала е в "Music Idol" и в "Гласът на България".

Той пък е роден в семейство на музиканти, от края на 90-те е зад пулта на емблематични клубове у нас и в чужбина и е носител на два приза за най-добър DJ на България. Двамата си партнират в нов проект – "Fire in the Dark".

Vera Russo и DJ DiMO BG записаха песен с послание за пандемията.

"Имаме Mood версия, която е малко по-бавна и изцяло олицетворява изминалите месеци на не толкова приятни емоции и целия този "локдаун", който обзе всички ни, особено нас артистите. Ние нямахме друга възможност освен да създаваме и да се вдъхновяваме от всичко, което изпитваме. Хората могат да проверят и другата версия, която е с типично пандемично звучене", обясни Vera Russo.

"Мислим позитивно, вярваме, че енергията се предава от твореца, през продукта към слушателя. Нашата музика е начин ние да дадем частица надежда на хората и те да разберат, че наистина има светлина в тунела", каза DJ DiMO BG.

Вижте какво още споделиха те във видеото.