Пламен Бонев за новия си музикален проект: Просто оригинален холивудски проект

Гост в предаването "Тази събота и неделя" е Пламен Бонев. За новия си музикален проект той сподели: "Следващата седмица ще излезе официално клипът - с документален филм. Това е голям проект и нямаше начин да не направим филм по създаването на това видео, защото е доста мащабен проект - нещо, което не е правено. Ще внесе много емоция, много адреналин, много позитивна енергия."

"Трябва да има баланс, трябва да се борим за светлината. Разбирам, че имаме негативна ситуация, но аз съм оптимист и вярвам, че всичко ще бъде добре", категоричен е той.

"Имам 35 спонсора, всички малки бизнеси , включително и община Чирпан, институции, пожарна, полиция. Просто оригинален холивудски проект... Доста интересни имена са замесени в този проект", каза Пламен Бонев.

Какво разказа още той - вижте във видеото.

"Много ми харесва България. Обичам си корените, обичам историята на България, културата. Мисля, че трябва да се борим за българската музика, за българския език, за българските традиции. И най-важното - да бъдем горди с това, което имаме", категоричен е Пламен.

"Изкуството ще спаси света. Ние трябва да продължаваме да създаваме, трябва да се борим за светлината, за позитивното,за любовта", каза още той.