Петя Панева: Много съм щастлива, че на 23 декември ще осъществя първия ми голям самостоятелен концерт

Ювелирният глас на Петя Панева й донесе победата в миналогодишния сезон на "Гласът на България", а музикалната й кариера след края на шоуто е повече от впечатляваща. През 2022 талантливата изпълнителка и половинката й Митко Денев сключиха брак.

"Сватбата ни беше в тесен кръг от 300 човека. Наистина се опитахме да се съберем най-тесния си кръг, но имаме голяма аудитория от приятели, близки и роднини и нямаше как да бъдем по-малко. Беше много весело и ние не пяхме и не свирихме двамата. Казахме си, че това е единственият ни такъв ден, в който ще ни бъдат специални миговете и искаме да си го прекараме в забавление, в танци, във веселие, а не в работа да пеем и да веселим ние хората", разказаха младото семейство.

Двойката мечтае да отиде на меден месец, но не им остава време от ангажименти. 

"Въпреки че сме 24 часа заедно, имаме нужда един от друг. Ние може да работим заедно, да живеем заедно, но реално времето, което си остава само за нас, е много малко", признава Петя Панева.

Една от новите песни на победителката в "Гласът на България" се превърна в истински хит в Tik Tok. 

"Получих покана от директора на БНР да продуцират първия ми албум, който ще бъде съвместно с оркестъра им. Това е наистина голяма чест да му отправят подобно предложение и да застана редом с тези уникални музиканти. Благодаря за това! А следващият ни албум ще бъде със съпруга ми и още много други музиканти. Просто ни трябва още време, което много ни липсваза записи и за цялата подготовка, но се надяваме, че в началото на 2023 година ще сме готови и с него. Той ще бъде предимно с авторска музика", разкри Петя Панева.

Талантливата изпълнителка готви голям самостоятелен концерт на 23 декември в Зала 1 на НДК.

"Участието ми в "Гласът на България" даде такъв тласък, гръб, стълб зад мен, че дори не съм вярвала, че това нещо ще се случи. Но мога да кажа, че след това е много трудно. Най-трудното е да успееша да се справиш с всичко", призна Петя Панева.