Petia G. от "Гласът на България" с първи самостоятелен сингъл

Младата българска поп изпълнителка Петя Георгиева, с артистичното име Petia G., пусна първия си самостоятелен сингъл. Той носи името "Бели крила".

"Вълнувам се, чувството е невероятно. Предстоят и нови парчета, работим по тях", сподели тя.

"По "Бели крила" работих с Torino & Pashata - те написаха текста, музиката я написа Любомир Пеев - Lu, по клипа работих с Георги Салпаров и Симеон Михалков", каза младата певица.

"Още в детската градина съм се занимавала с музика и съм пеела пред всички деца, но родителите ми тогава не вярваха в моя талант, защото всяко дете има различни интереси. Когато станах трети клас, родителите ми решиха и ме записаха в един хор в Русе - "Дунавски вълни". Оттам започна моят път. След това започнах да се развивам индивидуално. Започнах да ходя по конкурси и фестивали. Сега съм приета в НБУ в класа на Етиен Леви с поп и джаз пеене", разказа Петя.

"Появата ми на сцената на "Гласът на България" не ме притесняваше, притесняваше ме това, че цяла България ме гледа. Това е една тръпка, към която се престраших и вече съм готова и за други сцени", категорична е тя.

Вижте във видеото какво още сподели Петя Георгиева.