Pavell и Venci Venc - обратно в училище

Две от най-нашумелите звезди на музикалната сцена днес - Pavell и Venci Venc', се върнаха в училище, за да разкажат от първо лице как се случват успехите в индустрията и да разкрият как законът защитава правата на авторите.

Venci Venc': Видях една група от ученици, които много ми заприличаха на мен тогава и се припознах.

Pavell: Аз оценявам тийнейджърските си години като тежки, тъмният ми период, поради редица фактори. Просто е много хубаво да се сравниш с новите 12-класници и да си дадеш сметка колко е лесно да стигнеш от точка А до точка Б, ако има кой да ти каже, да ти помогне, да те насочи. Трудно е сам.

Кои бяха тези хора, които имаха тази роля във Вашия живот в този период от време?
Pavell: За мен беше баща ми, но през първите 7 години от живота ми, защото този вътрешен компас кое е добро и кое е лошо проработи на по-късен етап.

Венци завършва 138-о училище в столицата, а Павел - Търговската гимназия в Бургас. Добрите момчета в хип-хопа днес са били от бунтарите в класа.

Тази неделя в "Гласът на България" 48 талантливи изпълнители ще продължат участието си в шоуто.

Pavell: Започват битките и нещата стават горещи, нещата стават опасни. Знаем с Венци неща малко от кухнята, които ще изненадат зрителя.

Venci Venc': При нас е малко като в джунглата, законът на джунглата важи. По-силният характер често побеждава и продължава напред, така че вижте кои са най-силните характери този уикенд.

Всеки един от треньорите ще има тежката задача да отсее най-добрите от своя отбор във вокалните двубои. Гледайте първите битки утре вечер от 20 часа по bTV.