Pavell и Venci Venc` - между "Гласът на България" и новия сериал на bTV

Тази вечер точно в 20:00 е началото на четвъртия сезон на шоуто "Гласът на България". Нов регламент, нови етапи, ново жури в лицето на Влади Ампов-Графа, Иван Лечев, Камелия и Поли Генова и нови водещи - щурите Павел и Венци Венц, които ще разчупват напрежението на сцената и зад кулисите. Поли Гергушева беше на гости в бекстейджа, дни преди старта на шоуто.

В бекстейджа на шоуто "Гласът на България" заварваме необичайна гледка - снимачният екип на най-новия сериал на bTV и двама от героите в него - Юлиян Петров и Рая Пеева. Оказва се, че и новите водещи на шоуто "Гласът на България" - изпълнителите Павел и Венци Венц влизат в сериала в ролята на себе си!

Хем сме на снимачната площадка на „Гласът на България" хем на снимачната площадка на новия сериал на bTV. Как се получава така? Влизате в две нови роли - хем водещи, хем сериал.

Венци: Нали знаеш, че човек има само 24 часа в деня си. Просто се опитваме да съчетаем нещата на едно и също място.Звучи доста лесно - с желание всичко се получава.

Павел: А и е доста готино като има такива хора, които да ти развалят кадъра със случайно минаване отзад.

Много ви е забавно по цял ден.

Много ни е яко да. Това е животът, за който сме мечтали цял живот. Не можем да се оплачем.

Как смогвате с всички тези неща, които ви се случиха, сякаш славата ви връхлетя изведнъж. Стигат ли ви тези 24 часа на ден?

На мене лютеницата ми помага.

Павел: Сериозно. Сещаш ли се как имаш някакъв празник в училище и трябва да станеш по-рано заради празника. И ставаш с вълнение, изобщо не ти се спи, даже и да ти се спи забравяш, скачаш и деня ти минава супер готино - е всеки ден ни е такъв.Така че ето така успяваме.

Физически не се ли изтощавате?

В момента, в който може да се открадне някакво време директно се спи, почива се и така. Всичко е въпрос на баланс.

По седалки, коли - живот на колела.

Разкажете ми за сериала. Ново приключение за вас.

Беше супер яко предизвикателство да успеем да се появим пред тези професионалисти. Да научим няколко сцени наизуст, всичко да се случи както трябва, но при нас по-интересното е, че няма да ти разкажем какво се случва там, защото ще ти разкажем за сериала.

Павел: Само искам да кажа - сбъдната мечта ми е. Аз съм си киноман и отдавна исках да се докосна - дори ей така да одраскам повърхността на киното и това беше много яка възможност, за която съм благодарен.

На 14 февруари пуснахте най-новото си парче, което е заедно с Михаела Филева. Остава ли ви време за любов от толкова много снимки?

Разбира се. В леглото не се правят снимки. Там не се яде, не се занимаваш с други неща. Леглото е само за любов. Така че аз вкъщи определено намирам време, мисля че и Павката успява.

Любовта е винаги на първо място, след това е всичко останало.

Какво ви остана да направите всъщност?

Парламента.

Да влезете в политиката?

Ще оправим проблема със световния глад. Глобалното затопляне също е проблем, онзи ден гледах филма на Леонардо Ди Каприо-така че ще сме активисти.