Mishø ft. Billy Hlapeto - Non-stop

Мишо Мишев е третият талант от четвъртия сезон на „Гласът на България“, който само няколко месеца след края на шоуто може да се похвали с оригинален сингъл и видео към него, благодарение на bTV и „Монте Мюзик“. Видеото на Мишо ft. Billy Hlapeto „Non-stop“ прави своята премиера днес, 10 ноември, ексклузивно на официалния сайт на „Гласът на България” и всички канали на bTV. Парчето ще се завърти в YouTube канала на „Монте Мюзик“ и по всички музикални станции от 13 ноември.

Песента „Non-stop“ е подарък на Мишо от неговия треньор в шоуто – Графа. В етапа „Вокални двубои“ в миналия сезон на „Гласът на България“ Влади Ампов трябваше да направи тежкия избор да не класира напред в шоуто 17-годишния ученик в музиканото училище в Стара Загора и като компенсация и жест на уважение към неговия вокален талант обеща да му напише песен.

Само няколко месеца след края на най-успешното музикално риалити у нас Графа вече има готов продукт. Той е съавтор на текста и музиката, и съвместно с Искрата – на аранжимента на „Non-stop“. Трогнат от жеста, Мишо споделя: „Дори в най-смелите си мечти не съм си представял, че Графа ще напише песен за мен и ще започна кариерата си в професионалната музика със собствен сингъл и страхотен видеоклип към него. Благодарен съм на моя треньор Графа и на bTV за възможността и пожелавам на всички участници в новия сезон на „Гласът на България“ да имат моите възможности и късмет.“

Влади Ампов успява да привлече към проекта известния у нас хип-хоп изпълнител Billy Hlapeto, който се включва като автор и изпълнител в края на парчето.

Режисьор на видеото на „Non-stop” е известния в музикалния бранш Павлин Иванов – Bashmotion, който пресъздава ритмичността и настроението на парчето в многоцветен клип с лятно настроение и голям емоционален заряд. Снимките са правени в началото на октомври изцяло на закрито в столичен скейт парк.  

Мишо Мишев е поредният талант, който благодарение на „Гласът на България“ продължава музикалния си път и след края на шоуто. Победителят Радко Петков и Кристиан Грънчаров, отново учстник в четвъртия сезон на риалитито по bTV, дебютираха само преди няколко седмици със свои оригинални хитове. Още няколко имена – Милена Цанова, Никола Константинов и Сара Сюзет Намба от последния сезон на шоуто получиха признание за качествата си на световната сцена, като последните двама бяха включени в класациите на най-добрите изпълнения на ‘The Voice’ Global.

На фона на тези успехи в момента екипът на продуцираното от bTV MG музикално риалити „Гласът на България“ прослушва музикални надежди в големите градове на България. Шоуто вече проведе предварителни кастинги в София, Варна, Бургас, Пловдив и Велико Търново. Последният ден за прослушвания ще бъде утре, 11 ноември, в студио 5 в НДК, вх. А3 от 9:00 ч. сутринта. Всеки, желаещ да стане „Гласът на България 2018“, може да се яви на предварителния кастинг.