Кристиан Грънчаров - Завинаги

Днес, 24 октомври, ексклузивно на официалния сайт на „Гласът на България” ще бъде представен дебютния видеоклип на Кристиан Грънчаров, участник в четвъртия сезон на най-успешното музикално риалити у нас. „Завинаги” е първата реализирана авторска песен на момчето, което спечели публиката по време на шоуто с кавъри на Ед Шийрън. Кристиан е вторият талант от „Гласът на България”, който продължава своя музикален път с подкрепата на bTV Media Group и „Монте Мюзик”.  

Кристиан Грънчаров написва първите ноти на „Завинаги” още преди години, но завършва парчето след финала на „Гласът на България”. Авторският вариант на песента оживява благодарение на „Монте мюзик” с нов аранжимент от Борислав Бояджиев - DJ Борче. Видеоклипът е продуциран от bTV Media Group и е дело на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion, който стои зад реализацията на най-добрите родни музикални видеа.

Петият сезон на продуцираното от bTV Media Group шоу „Гласът на България” ще се завръне в ефира на bTV през пролетта на 2018 г. Кастингите продължават в големите градове на България от 3 до 11 ноември. Подробна информация за датите и местата е публикувана  на официалния сайт на шоуто www.glasat.btv.bg и на официалната фейсбук страница.