Кой ще е големият победител в сезон 10 на "Гласът на България"?

Днес в студиото на "Тази събота и неделя" са трима победители от различни сезони в "Гласът на България" - Жаклин Таракчи, Петя Панева и Атанас Кателиев. Тази вечер от 20 ч. е големият финал на музикалното шоу. Елена Попова, Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело Д‘Анджело, Симеон Славев и Никола Янакиев ще се борят за любовта на зрителите, титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

По време на целия финален концерт на живо, всички в залата и пред екраните ще могат да подкрепят своя фаворит чрез SMS гласуване. Линиите за гласуване ще се „отварят“ с началото на всеки етап и ще се „затварят“ на финала му. Във всеки етап зрителите ще могат да гласуват с до 40 SMS-а от един телефонен номер за всеки участник, а гласовете от всеки етап ще са с натрупване.

Номерата за гласуване ще са достъпни по време на концерта - на сайта на предаването (glasat.btv.bg), в каналите в социалните му мрежи и на екрана в ефир по време на изпълненията. Тази неделя зрителите ще имат решаваща роля и само те с гласовете си ще изберат „Гласът на България“ в сезон 10.