Камелия за Новак Джокович: Това, че запя моя песен, ме направи щастлива

Емблематичната песен на певицата Камелия "Луда по тебе" прозвуча чак в Австралия и бе изпята от не кой да е, а от топ тенисиста Новак Джокович и сръбския национален отбор по тенис. Тя, от своя страна, поздрави момчетата с пост в "Инстаграм" и каза, че този момент я е направил щастлива. Но каква е историята на тази песен, която Камелия пее вече 20 години?

Оригиналът на песента е на сръбската певица Лепа Брена. По това време в България фолк певиците ни често правят кавъри на гръцки и сръбски песни, а Камелия избира именно "Луда по тебе". И до ден-днешен Камелия е сигурна, че това е съдба. А песента нарича "най-голямата класика в поп-фолка".

"Имайки предвид, че песента стана хит миналата година, когато тя беше във филма "Южен вятър" това ме зарадва още повече, защото спортист като него, в този важен победоносен момент, да запее на български, да запее за нас, българите - ами, зарадва ме това, направи ме щастлива", каза Камелия.

От пролетта Камелия отново ще седне на треньорския стол в шоуто "Гласът на България". Това ще е четвърта година подред, в която русокосата певица ще се бори за гласовете на талантливи певци и естествено да направи член на своя отбор победител: "Аз се надявам на един вълнуващ сезон и накрая първото място да е мое. Миналата година бях втора, преди това - и трета, и четвърта. Крайно време да грабнем ние първото място. Надявам се при мен да дойдат много талантливи млади, можещи, пеещи деца изпълнители, защото подочувам, че сезонът ще е доста силен като предварителен кастинг и това много ме радва, защото за поредна четвърта година да намериш пеещи таланти е все по-трудно. Аз вярвам, че най-добрите ще дойдат при мен и заедно ще стигнем до върха."

Вижте във видеото цялото интервю с Камелия.