Камелия - искрена, лична и провокативна: Опитвам се да живея отворена към всичко, което ми се случва

Сексапилна, провокативна, позитивна, смела, решителна и категорична. Казват за нея феновете на една от най-успешните фолк певици у нас - Камелия. Тя е "огън момиче", което от няколко сезона е ярък член на журито в шоуто "Гласът на България".

"Тази песен я правих много дълго време, както и предната - "Името ти". Едно разбрах за себе си... песента ми се получава тогава, когато наистина отлежи, когато много пъти я слушам, когато няколко пъти я презаписвам. Дори деня преди да снимам видеоклипа, направих нов припев, маркирах нов текст, дни по-късно записах с още по-нов текст. Така че поизнервих малко Валери Милев в последния момент, че нямаме от тази фраза "крадеше време да си с мене", но тя ми дойде в последния момент, от 50-и път слушане на песента", сподели Камелия за новия си клип.

"Да станеш популярен не е чак толкова трудно, защото може случайно да попаднеш на хубава песен, но да изгрееш като истинска звезда, да сътвориш собствен стил и да останеш дълго във времето на една такава голяма сцена, са нужни качества като характер, отговорност, да си отворен, да се учиш, да слушаш, да се променяш, да провокираш", смята певицата.

"Не съм си и представяла, че мога да съм това, което съм към днешна дата, да имам толкова много хитове зад гърба си, да имам песен като "Луда по тебе" - при първия акорд, на която всички да скачат. Песента влезе и в един сръбски филм, стана дори хит в Сърбия", коментира Камелия.

Вижте във видеото какво още сподели певицата.