Явор Велчев с песен към филма "Танго в тунела"

Един от най-изявените участници в четвърти сезон на „Гласът на България“ Явор Велчев – Яви представи дебютното си видео към песента „SADISFIED“, заедно с новия си проект групата „INDIGO KIDS“. Парчето е част от саундтрака на филма „Танго в тунела“ на режисьорите Ники Станчев и Стоян Анов, който предстои да бъде показан скоро на филмови фестивали в чужбина и в родните киносалони в началото на 2019 г. Автор на текста е Яви, музиката е също негово дело, заедно с Радослав Славчев - Riverman, аранжиментът е на INDIGO KIDS.

Веднага след  успешното си участие в „Гласът на България“, Явор Велчев – Яви решава изцяло да се отдаде на музиката. Така, заедно с  Радослав Славчев – Riverman (бас китара), Богомил Енчев (барабани),  Димитър Горчаков (клавишни),  Владислав Мичев (тромбон и тромпет), основава проекта „INDIGO KIDS“. Стилът им е поп/соул – фънк и са сред най-креативните, артистични  и независими, музиканти у нас, които вярват, че с музика могат да променят света.

С първото си появяване като нова група на конкурса на БНР „Пролет 2017“, „INDIGO KIDS“ печелят наградата на музикалната и журналистическа гилдия с песента на Явор Велчев –Яви - „Gravitation“.