Ягода Тренева: Силви Вартан ме посъветва да бъда себе си

Тази вечер от 20 часа bTV ще излъчи четвъртфинала на "Гласът на България". Днес изпълнителите ще трябва да впечатлят зрителите, за да могат да продължат напред. Ягода е една от участничките, които стигнаха до този етап на състезанието. Тя е преживяла доста трудности, загубила е и двамата си родители. Графа открадна Ягода от отбора на Камелия. В студиото на "Тази неделя" той сподели, че му е било много трудно да избира кой да отпадне от шоуто.

Ягода се чувства голяма късметлийка, че въпреки всичко е била спасена. Тя разказа, че треньорите ги съветват как да предават песните така, че да въздействат на публиката и пеенето им да бъде възприето от всички. Тя сподели, че се чувстват по-скоро като приятели във формата, отколкото като конкуренти.

Графа допълни, че Ягода пее много емоционално и заразява хората около себе си. Тя разказа, че е имала идея да участва, но не е споделяла това с никого, докато нейните приятели са повярвали в нея и са искали тя да се занимава с това, което обича. Нейната най-голяма подкрепа са приятелят й и брат й, и я съветват да бъде себе си на сцената.

Графа изрази вълнението си от концертите, които предстоят, и пожела успех на всички. Той направи един подарък на отбора си – срещна ги със звездата Силви Вартан. Ягода обаче се е срещала с нея и преди като дете. Най-важният съвет, който е получила от голямата звезда, е отново да бъде себе си, защото няма как да излъжеш публиката на сцената.

Графа разказа, че му предстои национално турне, което ще стартира от Пловдив през юни.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg