Иван Лечев свири със 7-годишния си син

Гост в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е "китарист номер едно на България" Иван Лечев, с когото си припомнихме славни моменти от историята на ФСБ, сред които и наградата "Грами", получена от групата в категория "Най-добро латино изпълнение" за аранжимента на песента на Хосе Фелисиано "Хубаво небе" (Cielito lindo).

Снимка: Олег Попов

Лечев разказа за първия концерт на групата пред 15000 човека публика на стадион "Академик" и обяви новина за пръв път в шоуто - че съвсем скоро ще бъдат издадени две нови песни на ФСБ.

След което разговорът премина към темата за "Гласът на България". Беше излъчено и ексклузивно видео с кадри от първия епизод на формата. Екипът бе подготвил вълнуваща изненада за Иван Лечев – песента "Високо", изпълнена от неговите най-популярни ученици в музикалния формат – триото "Тринити" и победителите от сезони 4 и 5 Радко и Ния. Текстът на финалния куплет бе адаптиран като реверанс от младите изпълнители към ментора им. Рок-легендата не можа да скрие емоционалната си реакция.

Снимка: Олег Попов

Към Иван Лечев в студиото се присъединиха съпругата му Евгения и седемгодишният му син Константин, който свири на барабани. Евгения Лечева подари на Николаос нейна авторска детска книжка и разказа за ангажиментите си като актриса в Малък градски театър „Зад канала“, а малкият Косьо сподели, че любимият му барабанист е Стунджи, а Майкъл Джексън е любимият му певец, но, попитан кой е любимият му китарист, Косьо заяви, че няма такъв, въпреки че баща му седеше до него.

Семейството бе предизвикано от водещия с игра, в която тримата трябваше да отговарят с вдигане на снимки на въпроси от типа "Кой в семейството е най…?". Само по един въпрос всички се оказаха единодушни - че най-хубаво готви Евгения.

Снимка: Олег Попов

Предаването завърши с уникална музикална импровизация - Иван Лечев на електрическа китара, седемгодишния му син Косьо на барабаните, а на кахона ритъма държеше самият Николоас Цитиридис.

Снимка: Олег Попов