"Гласът на България" в търсене на нови музикални таланти във Варна

Кастингите за "Гласът на България" започнаха. Кандидатите за участие в най-гледаното музикално шоу днес застават пред журито във Варна.

"Очакванията ни са този сезон да бъде още по-успешен от предния. В Плевен, София и Пловдив успяхме да чуем изключително талантливи хора. Надеждите ни са много високи", каза Златина Ричева, кастинг директор на "Гласът на България".

"Предимствата на кастинга във Viber са, че ако участниците ни нямат време да дойдат на място и да се срещнат с екипа, имат възможност да качат кратко видео в мобилното приложение, което аз ще прослушам и ще се свържем с тези от тях, които са подходящи", обясни тя.

"Решението го взех може би ден-два преди самия кастинг. Записах се директно на място. Най-ценното в цялото предаване е на първо място сцената, която дава, на второ – контактите с бенда, с целия екип", сподели Атанас Кателиев, победител в изминалия сезон на "Гласът на България".

"Цялото приключение е един събирателен, общ спомен, който винаги ще свързвам с падането на тези предразсъдъци, които имах преди това. Бих посъветвал всички, които се притесняват да се включат, да нямат предразсъдъци и да знаят, че това е една сцена, която те могат да използват", категоричен е Кирил Хаджиев - Тино, участник в "Гласът на България".

Всеки, които желае, може да участва на кастингите във Варна днес.