Гергана Великова: На сцената съм най-освободена

Завършиха супер битките в петия сезон на "Гласът на България". Последните 8 изпълнители пребориха силната конкуренция и преминаха напред в шоуто – четвъртфиналите. Общо 16 талантливи певци ще вземат участие в първия концерт на живо, който ще се излъчи на 20 май. Едно от най-забележителните изпълнения беше на Гергана Великова от Бургас.

Гергана Великова: Не очаквах да продължа толкова напред в "Гласът на България". Много е вълнуващо и изненадващо. Отговорността е много голяма. Сега вече нямаме право на грешки. Сцената изобщо не ме плаши. Най-освободена съм винаги на сцената. Пея откакто се помня. Майка ми казва, че първо съм пропяла, после съм проговорила. Целият ми живот винаги е бил свързан с пеене, но съвсем случайно започнах да се занимавам с музика професионално. Майка ми ме записа за "Гласът на България", без да знам.

Започнаха и записванията за новия сезон на "Гласът на България". Всеки, който вярва, че може да стане следващият глас на България, може да се запише за кастинг в сайта на предаването glasat.btv.bg