Финалистите за вдъхновението и промяната, които им донесе участието в "Гласът на България"

Гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ днес бяха шестимата финалисти от „Гласът на България“. Рая, Борис, Иван, Лидия, Петя и Георги се пребориха с огромна конкуренция и са на една ръка разстояние от първото място. Те разказаха за пътя, който са изминали в последните 3 месеца, за срещите им с треньорите – Галена, Любо Киров, Дара и Иван Лечев. Споделиха, че са вдъхновени от промяната, която се е случила с живота им по време на участието им в „Гласът на България“. Чувстват се по-уверени на сцената, а хората по улиците ги поздравяват и им се радват, споделиха те. Близките и приятелите им се гордеят с представянето на всеки от тях.

Макар и конкуренция, те се приемат по-скоро като приятели, защото в света на музиката, няма място за вражди.

На 12 декември в деня на големия финал, зрителите ще бъдат изненадани от дуетни двойки. Финалистите ще пеят заедно с популярни български изпълнители, сред които Мария Илиева и треньори от последните 7 сезона на предаването.

Николаос се опита да изпревари събитията и да научи кой ще бъде победител с помощта на оракул -  кучето Кармен. Дали обаче малкият йоркшир териер е познал, предстои да разберем.