Dara: Много се радвам, че успях да извоювам стола си в "Гласът на България"

Новият треньор в „Гласът на България“ гостува в студиото на „Тази събота“, за да разкаже за своята нова песен, която се отличава с много динамикa и смяна на различни визии. Много чуждестранни платформи също завъртат парчето и то става част от редица плейлисти.

Идеята за смяната на визии е била на самата Дара. Споделя, че е имала дори по-щури представи за видеото, като да скочи от сграда, но в крайна сметка някои не са били реализирани. В клипа към парчето Дара се люлее на обръч и зад нея бушува истински огън. Певицата споделя, че не се е страхувала: „Аз съм готова да експериментирам!"

Демото на песента е записано отдавна и дори забравено. Дара споделя, че е станало като на шега. Когато го чува отново доста по-късно, решава, че този проект трябва да се реализира.

Дара е и най-младият треньор в "Гласът на България".

„Като ми звъннаха, бях във възторг, но гледах да нямам много очаквания. Страшно много го исках и се радвам, че успях да си извоювам стола.“

Изпълнителката иска да помага на участниците във формата със своя опит. Гласът, който ще търси, е този, който може да я накара да мечтае, а тембърът трябва да е специфичен.