Борислав Бояджиев - Борче: В новия сезон на "Гласът на България" ще видим много креативни хора

Днес е последният ден от прослушванията за новия сезон на най-гледаното и успешно музикално шоу у нас - "Гласът на България". Хиляди са желаещите да покажат уменията си, какъв ще е пътят им към успеха, ще ни каже Поли Гергушева.

За тези, които не са успели предварително да се запишат и не им стига смелост, можете да го направите и сега в този момент - достатъчно е само да дойдете и да пеете, разбира се. А дали ще бъдете сред избраните 100 таланта, които ще се качат на голямата сцена за "Кастингите на тъмно" в новия сезон на шоуто, това ще решат менторите.

Борислав Бояджиев - Борче - музикалният директор на шоуто, е при нас, както и едни от най-интересните гласове от миналия сезон на предаването Виктория Динкова и Рафаел Пашамов.

Хиляди певци се явиха предишните дни в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен, с амбицията да бъдат избрани сред 100-те таланта, които ще се качат на голямата сцената за "Кастингите на тъмно" .
Днес е последният шанс да бъдете чути от музикални педагози и екипа на предаването и да премерите гласове с останалите уникални таланти. Всеки, който вярва, че може да бъде новия Глас на България и иска да грабне наградата от 50 000 лв., или просто иска да сбъдне мечтата си да пее на голямата сцена на най-гледаното музикално шоу у нас, може да дойде днес в София дори и без да се е записал.