Борислав Бояджиев - Борче: България се оказва един безкраен извор за таланти

Остават броени дни до старта на новия сезон на "Гласът на България" - тази неделя, 18 февруари, в 20 ч.

"Предстои оспорвано състезание. Много съм щастлив в процеса на кастингите на тъмно да видя толкова талантливи хора. България се оказва един безкраен извор за таланти. Ние като екип се стараем да намерим най-работливите от тях. При кого ще отиде короната е въпрос на това кой ще се представи най-добре", казва Борислав Бояджиев - Борче – музикален директор на "Гласът на България".

"Тази година забелязвам колко по-чувствителни са Графа, Поли Генова и Камелия, защото Иван Лечев вече веднъж си е сложил короната. На тази тема има доста хумор. Внимателни са в изборите си, знаят какво търсят", допълва той.

"Предаването има състезателен характер. Опитваме се да накараме участниците да намерят пътя", казва още Борислав Бояджиев - Борче.

Той е на мнение, че целият екип е музикален директор на "Гласът на България". "Имам удоволствието да работя с едни от най-добрите музиканти в България и вокални педагози", казва той.

"Работата на менторите е изключително трудна и леко субективна. Те изслушват стотици участници и е много трудно да избират", допълва Борислав Бояджиев - Борче.