Алекс Петканова: С Дани не се движим по еталон, създаваме си нова вълна

В предаването "COOL..T" по bTV моделът и инфлуенсър Алекс Петканова говори за майчинството, най-трудните моменти около раждането на едногодишния Габриел и ежедневието на един лидер на мнение в социалните мрежи. Красавицата е новият V-Reporter в седмия сезон на шоуто "Гласът на България".

"Това е страхотна привилегия, че ме избраха и съм много благодарна. Човек, който изобщо не може да пее, да го сложат точно при най-талантливите хора на България... Ще взема да прихвана и аз нещо, стискам палци. Много е готино да си V-Reporter, в бекстейджа си, виждаш неща, които хората от телевизията не могат да видят. Изживявам заедно с тях етапите, през които минават", разказа Алекс.

Алекс Петканова е един от най-известните модели инфлуенсъри в България. Тя има над 340 000 последователи в социалната мрежа "Инстаграм".

Когато се роди сина на Алекс и Дани - Габриел, двамата моментално му направиха профил, с което събудиха негативни коментари: "Това си е професия. Ние се издържаме от това. Малкия не изкарва пари от неговия профил. В чужбина това е много разпространено, известни семейства си правят на техните деца профили. Няма нищо нередно и смущаващо. Това е все едно да си има негово си албумче, което след време като порасне да си го разглежда."

Вижте целия разговор във видеото.