14 секси визии на Камелия в "Гласът на България"

Представяме ви 14 зашеметяващи визии на Камелия от предишния и сегашния сезон на "Гласът на България". Тя наистина грабва и радва окото. Но совен визия, смеем да твърдим, че Камелия е и умна жена. Припомняме ви какво ни сподели тя в едно интервю за ladyzone.bg

Възпитава ли се вкусът към музиката или е вроден? 
Средата формира човека. Когато растеш в семейство, което слуша класическа музика, е нормално, още от детското креватче да слушаш такава. Това става част от теб. Когато живееш в среда с кючеци, това също оказва своето влияние при формиране на характер и психика. Ако човек остане сам със себе си, в тишина, ще разбере коя е неговата музика. Тя не се дели на срамна и специална. Има просто музика. И всеки може да се изрази музикално по резличен начин.

Кое е парчето, което винаги си пускаш, когато си тъжна и ти оправя настроението?
Научих се, когато ми е минорно, да ми е минорно. Ако се опитвам с външни фактори да си създавам настроение, не мога да усетя момента - било на болка, било на тъга, било на неудовлетворение, което преживявам. Когато съм в такова състояние, оставам там. Научих, че за да има връх, трябва да има и низина. Когато съм в низината, съм в низината. Не се старая изкуствено да се вдигна. Не го лекувам, за да мога така да го излекувам. Иначе се залъгвам. Просто слушам музика, когато ми се слуша музика. Когато ми се плаче – плача. Когато ми се спи – спя. Когато ми се мързелува - мързелувам. Когато ми се забавлява – се забавлявам. Живея простичко - с моите нужди на човешко същество.

Визитка на Камелия  >>