Миро

Миро (Мирослав Костадинов) е един от най-успешните и обичани гласове на българската музикална сцена. С неповторимо присъствие, обаяние и харизма, той смело се хвърля и успешно плува „в свои води“ различни музикални стилове. Дали е соло или в дует – успехът e с него. Песните му есните му покоряват класациите и сърцата на хората. С огромен опит, вяра и енергия към всичко, което прави, неслучайно той се радва на любовта на феновете с различните музикални вкусове. 

Още 6-годишен Миро започва да учи пиано, а на 8 вече участва в мюзикъл на Парашкев Хаджиев. През 1991 г. е открит от Георги Сарандев и започва неговото победно шествие по фестивалните сцени. През 1995 г. печели без конкуренция фестивала "Откритие", а през същата година влиза и в топ 3 и на фестивала "Златният Орфей". Той е и специален гост на „The Voice of Asia” заедно с Corona и Белинда Карлайл в Казахстан.

До 18-ата си година печели награди от всички престижни национални музикални фестивали, както и редица международни. През 1999 г. заедно с Галина Курдова създават дует „Каризма“ и само за една година дуетът им се превръща в най-популярното име на музикалната сцена в България. Осем години по-късно се разделят, оставяйки зад гърба си албума "Еклисиаст" и серия от номер 1 сингли, сред които "Рискувам да те имам", "Колко ми липсваш", "Ще избягам ли от теб", "Минаваш през мен" и други.

През 2008 г. Миро стартира соловата си кариера с албума "Омиротворен", който се превръща в един от най-продаваните в българската музикална история. Той става първият артист, признат от всички музикални гилдии в България.  През 2011 г. продуцира младата изпълнителка Дивна, чийто дебют "И ти не можеш да ме спреш" влиза директно под номер 1 в чартовете.

През 2011, 2013 и 2014 г. Миро е треньор в "Гласът на България", а през 2013 г. победител в сезон 2 става Ивайло Донков, който е от неговия отбор.

Синеокият певец е бил водещ на редица телевизионни предавания, а освен соло хитове, през годиините прави и много дуети с много изпълнители в различни стилове. Например в дует с Dim4ou създава песента "Скочи над мен", а с Ирина Флорин записва песента "Тихо”. Едни от най-големите му хитове е „Завинаги“, който записва в дует с попфолк дивата Анелия.

През април тази година Миро събра всичките си хитове във великолепен албум със заглавие „46“. Един от най-емоционалните гласове на България обяви и национално турне - “Best of”.