Вокалните двубои в „Гласът на България“ продължават с пълна сила и страхотна енергия – тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Тази неделя от 20:00 часа по bTV осем нови двойки страхотни участници ще се изправят едни срещу други на голямата сцена на „Гласът на България“ в изключителни, емоционални и зрелищни вокални битки в новия епизод на музикалното шоу. В разгара на един от най-вълнуващите етапи в него, в пряк вокален двубой ще застанат едни от най-ярките участници този сезон. Те ще си раздадат „истински музикални шамари“, както ще определи някои от битките самата DARA, и ще представят брилянтни концертни изпълнения на световно ниво.

От отбора на Миро в „артистична битка с мачете“ ще се изправят огнените Бойка Щерева и Денис Потреваев, и безкомпромисните Надежда  Ковачева и Памела Меган Апси. От отбор DARA зрителите ще се насладят на вълшебните изпълнения на двамата бургазлии – Александра Георгиева и Теодор Хараламбиев, както и на Цветомира Тодорова и Северин Георгиев. От отбора на Мария Илиева сцената ще разлюлеят гласовитите и емоционални Арика Адамс и Николай Бакалов, а Мария Стефанова и Александра Борисова ще представят уникално фолклорно изпълнение. Отборът на Мастър Лечев ще скочи през глава в изключителни и наелектризиращи рок битки между Александър Симеонов и Константин Кацаров, и Преслава Великова и Мартин Събков.

Едни от най-известните и обичани хитове на Bruno Mars, Emeli Sande, Подуене блус бенд, Jessie J, Aretha Franklin, Maneskin, Тони, както и една от най-красивите български фолклорни песни, ще звучат в завладяващи варианти в неделя вечер от 20:00 ч по bTV. С огромна енергия и изключителен хъс за победа, участниците обещават да докоснат всички в залата и пред екраните с невероятните си музикални изпълнения.

Трудни избори очакват четиримата треньори след всеки от двубоите на сцената, а още по-сложен ще бъде той за DARA, Мария Илиева и Иван Лечев, които вече се възползваха от новото правило по случай десетия сезон на „Гласът на България“ – правото на „спасение“. Още в първия епизод на вокалните двубои всеки от тях успя да „спаси“ и двамата си изпълнители в най-равностойната и силна битка в своя отбор. Единственият, който все още има право на „спасение“, е Миро. Той, разбира се, ще се опита възможно по-дълго да запази този „коз“ в ръцете си, а дали и кога ще му се наложи да прибегне до него – зрителите ще разберат съвсем скоро.

Какво ще се случи и в бекстейдж, където в края на миналия епизод на „горещите столове“ останаха изключителни „откраднати“ участници  – Орфи, Мирейн, Бояна Карпатова и Жулиено Емилов, и ще успеят ли те да запазят местата си  в шоуто – ще стане ясно в новия епизод.

Предстоят истински вълнуващи вокални двубои, пълни с невероятни емоции, страхотно настроение, неочаквани обрати и красива музика – в неделя от 20:00 ч. по bTV, а повече новини около треньорите и участниците в „Гласът на България“ следете на glasat.btv.bg.