Стани част от публиката на полуфинала в "Гласът на България"

Колежът "Бъркли" в Бостън

Още един потребител на сайта ще спечели двойна покана за полуфинала в "Гласът на България".

Първо обаче трябва да честитим на zorroamorgitano – победителят в играта от вчера! Очакваме да отговори на имейла, който изпратихме, за да се уточним за получаването на наградата!

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (седма) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за седмия концерт на живо (полуфинала!), който предстои на 20 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието в четвъртия ден от седмата седмица на играта - 16 май:

В коментарите под едно от видеата в рубриката V-Reporter с участник, който вече е отпаднал от шоуто, сме скрили информация за голямата награда, която bTV предоставя на тазгодишния победител в "Гласът на България”. Открийте видеото и споделете линк към него в коментарите под този текст!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 7 ДЕН 4:

Тази година bTV предоставя уникална награда на големия победител в шоуто!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!