Изненадващият годеж на Кристина и Арти в "Гласът на България

Финалът на "Гласът на България" беше изключително емоционален не само заради победата, а и защото станахме свидетели на годежа на една прекрасна двойка. Кристина Дончева и нейният любим си обещаха да са заедно завинаги пред цяла България. 

Тази година започна по изключително вълнуващ начин за Кристина, която осъществи мечтата си да влезе в "Гласът на България". Тя завладя публиката със своята нежност и силен глас, но е спечелила и друг много важен за нея човек.  Дългогодишният ѝ приятел Артьом Анатолиевич – Арти ѝ предложи брак.

„В момента, в който излъчиха полуфинала на "Гласът на България", там де факто казаха, че ще й предложа брак, само ако спечели. И аз викам "Абе как така някой ще ми каже как и кога да предлагам брак на жената, която обичам?!“. И всичко стана супер набързо. В сряда отидох да купувам пръстен, купих пръстен, в четвъртък организирахме всичко с предаването, с кума, евентуалния бъдещ кум и в петък отидох към София“, разказва Арти.

„Бях много притеснена през цялото време. После два дни постоянно плаках, вървя и постоянно плача. Страшна емоция, не можах да спя“, спомня си Кристина.

Артьом Анатолиевич - Арти също е музикален изпълнител. Родом е от Русия, но е израснал в Бургас, откъде е и Кристина. Там са запознават доста по-отдавна.

 

„Всичко започна още преди 15 години, когато ние пяхме в един и същи хор на Милка Стоева в Бургас. И отивам аз на репетиция и винаги ходех и се криех и гледах тайно един батко много готин и аз много го харесвах. И после му я разказвах тази история и осъзнахме, че още от тогава започва. Аз съм се влюбила в него, още когато съм била на шест години“, разкрива Кристина.

Историята им обаче започва преди 5 години, но отново пръст има съдбата, която ги среща отново, след като двамата се разминават на събитие  на плажа в Бургас.

Съдбата ги събира. Музиката също. Но заминаването за София на Кристина ги разделя за известно време.

„Беше ми много гадно, защото аз съм си свикнала с него и той си ми дава една сила. Като ми хване ръчичката и се чувствам по-спокойна и много по-добре! Но пък всяка вечер си говорихме по половин, един час“, казва Кристина.

Казват, че не се ревнуват. Всички силни емоции са нормални за една силна любов. Важното е да знаеш, че си избрал точният човек.

„Аз съм казвала и друг път, че няма нещо, което да не обичам в него! Обичам го целия! Всичко! Абсолютно всичко, което е той! И най-много му обичам душичката! И сърчицето! Защото е прекрасен!“, казва Кристина.

„А аз обичам това, че е много истинска! В смисъл тя е най-истинският и чист човек, когото познавам, което в днешно време е супер голяма рядкост! И много рядко намираш човек, който просто те допълва и наистина можеш да му довериш всичко и да си отвориш душата за него и знаеш, че той няма да злоупотреби с това нещо“, споделя Арти.