Седми епизод на кастингите на тъмно в снимки

Само 6 бяха свободните места в отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев в началото на последния епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“. Състезанието между треньорите и сред талантите беше по-оспорвано от всякога и определи окончателния състав на четирите тима.

10 участници се качиха на сцената на най-гледаното музикално шоу. Популярна музикална звезда от Скопие и италианка, влюбена в България, са сред колоритните участници, които влязоха в битка за последните свободни места в отборите. Младо момиче от Плевен се опита да спечели вниманието на Михаела Филева с впечатляващо R’n’B изпълнение и признанието, че поп звездата е неин идол. В последната група вокални майстори се изяви и смело 15-годишно момиче от Златица, което е решено да впечатли журито с една от най-красивите, но и най-сложни български песни – „Осъдени души“.

Българка, родена в Дамаск, също избра роден хит за представянето си. 25-годишната красавица, работеща в IT компания, се завърна към артистичната си същност с оригинална интерпретация на „Искам да бъда с теб“ на Криско. На родния си език пя и 17-годишен ром, чието семейство живее в Ирландия, където той пораства с мечтата да стане част от „Гласът на България“.