Трети вокални битки в сезон 9 на "Гласът на България"

От отбора на Иван Лечев с експлозивно изпълнение една срещу друга се изправят Десислава Латинова и Мишер, а Никола Стоянов – НИК и Мария-Магдалена смаяха всички пред екраните с нестандартна и неочаквана музикална комбинация.

В лиричен, емоционален и силно въздействащ двубой от отбор DARA един срещу друг се изправят Адриана Боровик и Дан Розин. Шеметното изпълнение на Калоян Манолов и Димитър Филипов накара треньорите и публиката в залата да скочат от местата си и да танцуват.

Елегантна и стилна битка направиха две прекрасни дами от отбора на Любо Киров – Мариела Петрова и Деница Ангелова, а в уникална рок вокална битка се изправиха участниците и адаши – Виктор Стамболов и Виктор Георгиев.

Остриетата в отбора на Галена – Максим Панайотов и Мария Митева, оставиха душите си на сцената с изпълнението на песен на ДесиСлава и Азис. Във финалния вокален двубой за сезона, „като за последно“ се представиха младите и талантливи Елизабет Захариева и Ванеса Чаушева с един от последните хитове на Лейди Гага.