Епизод 4, Сезон 4 на "Гласът на България" в снимки (2 част)

След края на 4-ти епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“ повече от половината места в отборите на треньорите са вече запълнени. Графа остана само с 4 свободни места в отбора си, докато Иван Лечев очаква още шест таланта, за да сформира своя. 4 са свободните места и в отбора на Поли, която в неделя вечеря успя да привлече трима от най-изявените певци в своя тим. При най-младия треньор избра да отиде 15-годишната Ива Тодорова - тийнейджърка, преборила анорексия, благодарение на любовта си към музиката.

„Виждам себе си в теб. Преди 5 години изглеждах точно по този начин, обличах се като теб. В теб усещам това, което аз имах, като малка – бях много срамежлива, но благодарение на любовта си към музиката се преборих“, заяви Поли Генова на Ива и тя веднага прие да отиде в отбора й. Заради по-момчешкия си вид, Ива изтърпява не една и две подигравки на тази тема, включително й от учителката си в хор „Бодра смяна“. Тийнейджърката се отдава на прекомерен спорт и спира да яде на 13 години. „Осъзнах се, когато лекарят в болницата ми каза, че ако не започна да се храня, ще умра”, признава девойката, която разчувства публиката не само с историята, но и с гласа си. Заедно с нея в отбора на Поли вече е и филипинката Сара Сюзет, която успя не само да накара всички ментори да се обърнат и да я поискат, но и ги изкара на сцената да пеят и танцуват. 37-годишната цветнокожа певица се очертава като една от най-колоритните участнички в шоуто. По време на изпълнението й се развалиха два треньорски стола и бутонът на Поли Генова, което предизвика шеги, че тя е успял да повреди техниката със силния си глас. Освен техниката, Сюзет успя да развали и грима на журито с емоционалното си изпълнение на едно от най-трудните парчета на Уитни Хюстън - "I Have Nothing". Филипинката, която от много години пее по кораби и е обиколила половината свят, среща мъжа на живота си в лицето на българин, решава да роди дете от него и да се установи у нас. Преди изпълнението на Сара, пред сцената треньорите събра и друга талантлива певица, която за първи път този сезон представи изпълнение на пиано.

Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев бяха впечатлени от прецизното изпълнение на парчето „Woman's Worth“и затанцуваха по двойки. 25-годишната софиянка Илона Иванова ги впечатли с песента на Алиша Кийс и със свиренето си на пиано. Поли дори помоли брюнетката да свири, а тя самата да пее с нея. През това време Графа и Камелия затанцуваха блус, към който се присъедини и Иван Лечев. 20-годишният Цветко Кушев обра овациите с парче на Ед Ширън, а след това и с балада на Графа, за което изпълнение треньорът коментира, че е по-добро от оригинала.  „Тази песен на българския изпълнител, доста по-добре я пееш от оригинала“, възкликна искрено и спонтанно Влади Ампов, с което спечели младото момче в отбора си.

Камелия прибави още един талант към отбора си - 28-годишния Станислав Събев, който спечели поп-фолк дивата с изпълнение на парчето "You're Nobady 'till Somebody Loves You". „Симпатяга, сладурче! Ще те разчупя отвсякъде, парче по парче!“, шеговито коментира Камелия симпатичния младеж.