Четвърти епизод от кастингите на тъмно в снимки

Михаела Филева и Камелия показаха силата на женската коалиция. Тактиката им за взаимна подкрепа при привличането на най-гласовитите участници даде резултати, а Графа и Иван Лечев се изправиха един срещу друг в битка за два неподражаеми гласа.

Сред многото надарени претенденти за титлата „Глас на България“ категорично се отличи една певица, която след дълги години опит като беквокалистка за първи път събира смелост да излезе на сцената сама. Участник от Еквадор трогна публиката с история за любовта, която среща в Ню Йорк и го води в България. Тук той работи в детска градина, докато се опитва да се реализира като музикант. Най-забавната народна певица се пребори и обърна не един стол с своето първо самостоятелно изпълнение на голяма сцена, за което заложи на една от най-красивите български песни - „Притури се планината“.

Участието в „Гласът на България“ пък раздели две млади момчета от Бургас, които избраха да се явят в кастингите на тъмно поотделно, а не като група. Интересен изпълнител от Скопие показа любовта си към госпел, джаз и фънк музиката. Млада математичка припомни на Михаела Филева ученическите й години, когато самата тя е била посветена на математиката, а финалното изпълнение в епизода изправи на крака жури и публика, запленени от изключителната грация и талант на красива участничка от София.