Епизод 6, Сезон 4 на "Гласът на България" в снимки (1 част)

В предпоследния епизод от кастингите, менторите влязоха в пряка конкуренция за 18-годишно момче от Стражица, което бе обявено от Иван Лечев за „българския Джо Кокър“. Зрителите на музикалното шоу се насладиха на брилянтното изпълнение на тийнейджъра Асен Владимиров, който остави менторите с отворена уста. Ученикът от Стражица пя на сцената зад параван, за да бъде изненадата от изпълнението му още по-голяма. На сцената на „Гласът на България“, „българският Джо Кокър“ изпълни емблематичната за покойния певец песен „Unchain My Heart“ и вкара Камелия, Поли, Графа и Иван в битка кой ще измисли по-оригинален начин да му предложи място в отбора си. Асен се включи в отбора на Поли Генова, където ще се състезава със своята връсничка Йоанна Маринова. 18 годишното момиче обърна столовете на Поли и Графа със своя интерпретация на балада на Емили Санде, но избра да продължи състезанието с Поли. В този дуел за участник се роди и нов прякор на Графа, който бе наречен от Поли – Влади Ампов – „Гафа“. 

Графа успя да отмъкне глас, който по негови думи „пренася жените в други светове“, под носа на Камелия, която даде всичко от себе си да спечели 20-годишния Кристиан Грънчаров за своя отбор. С Графа в шоуто остава и 16-годишната Мария Борисова от Варна, която твърди, че е била подложена на физически тормоз в училище и случаят е бил умишлено прикрит от ръководството на училището.

Конкуренция на Мария в следващия кръг на шоуто ще е 16-годишната красавица Елена Фрейнман от Москва, която има опит в музикални конкурси у нас, а през 2015  година участва и в детското издание на “The Voice Of” в Русия. Тогава тя не успява да премине кастингите на тъмно, но вчера мечтата й да продължи в шоуто сбъдна Камелия, която я покани в своя отбор. Единственият български актьор, който може да се похвали с главна роля в боливудска мега продукция, не успя да впечатли нито един от треньорите с тембъра си. Менторите в „Гласът на България“ отрязаха и българския двойник на Джони Деп. Нашенецът Анди Райчев има голяма физическа прилика с холивудския актьор, но това не му помогна да премине кастингите на тъмно в шоуто. Последното изпълнение в епизода бе на 30-годишната Ралица Грудева, която освен гардероб с 158 рокли и над 100 чифта обувки, вече има и признанието на Камелия, която я определи за завършен изпълнител и с удоволствие я покани в своя тим.