За пръв път - дует в "Гласът на България"! Ето какво ни предложиха кастингите дотук..

Четвърти сезон започна ударно! Битката на треньорите е ожесточена, а певците които се борят за тяхното одбрение са от най-висока класа.

Енергичното начало даде едва 15-годишната Кристиана Петкова, която вдигна летвата високо с могъщо изпълнение на песен на Jessie J. Младата певица избра да отиде в отбора на Графа, който спечели първия участник в новия сезон на шоуто.

Следващият участник изненада приятно с появата си. Явор Велчев - Яви, бивш вокалист на група "Каффе" впечатли публика и жури и се превърна в първия участник от отбора на Поли Генова.

Поли подсили отбора си и с още един колоритен мъжки глас. 18-годишния Александър Иванов от Украйна впечатли с емоционално изпълнение, акомпанирайки си с китара.

Колкото по-силни кандидати се явяват, толкова по-жестока е борбата между треньорите. А за първия в историята на "Гласът на България" дует, съревнованието прерастна в същински бой между Графа и Поли. Христо Младенов, полуфиналист от втория сезон на шоуто, се завърна в дует с Димитър Атанасов. Двамата поднесоха убийствено изпълнение на "Уморени крила" и въпреки жестоката схватка между останалите треньори, избраха Иван Лечев.

Една от най-емоционалните истории в този сезон на шоуто е на Кристина Кабадиева. Тя посвети своето изпълнение на починалата си приятелка Любомира. Силната й емоция и характерен глас спечелиха на Криси място в отбора на Камелия.

За специален човек пя и 22-годишната Мирела Милкова. Тя показа силни човешки качества и огромна любов към братчето си, което е с аутизъм. Изпълнението й беше завладяващо и Иван Лечев я привлече в отбора си.

Много усмивки донесе участието на Мариян Маринов от Сливен, който не се срамува да бъде себе си на сцената. Изненадващо Иван Лечев се обърна на неговото изпълнение на "Хабиби".. Но изборът на Мариян изглеждаше решен много преди това - Камелия.

Гвоздеят на епизода беше момче, което изправи на крака дори и хората пред телевизорите. Нечуван в България глас, който накара треньорите да поискат да чуят песента му още веднъж. Никола Константинов даде огромна заявка за финалист в шоуто и разтърси сцената на кастингите на тъмно! Избра да се присъедини към Графа, който не скри радостта си.

За съжаление талантливите Станислава Василева, Сандра Николова и Витали Езекиев не продължиха напред, но оставиха приятни впечатления от таланта си и със сигурност ще бъдат очаквани с интерес в следващите сезони на "Гласът на България'"!

Шоуто ще продължи с още повече емоции и невероятни гласове и истории! Неделя 20:00 bTV!