Втори шанс в "Гласът на България"! Спасените от вокалните двубои!

Правилото за "кражба" на участници по време на вокалните битки в "Гласът на България" се оказва решаващо за пореден път.

Често се случват патови ситуации. Двама участници излизат във вокален двубой, но пеят толкова страхотно, че е почти невъзможно да прецениш кой е по-силен. Още в първите вокални двубои този сезон имаше такива ситуации.

Всеки треньор има право на две кражби. Тоест общо 8 загубили вокалната си битка ще получат втори шанс да се докажат в друг отбор. Ето кои изпълнители до този момент впечатлиха толкова много треньорите, че нямаше как да напуснат шоуто въпреки загубата!

Анна Азатян

Изпълнението на Анна и Александър беше разтърсващо. Въпреки, че Иван Лечев избра да даде шанс на Александър да се докаже в отбора му, Поли Генова побърза да спаси Анна. 

Оливия Николова

Един изключително силен двубой, който завърши с победа за Симеон. Данните на Оливия обаче нямаше как да останат незабелязани и така тя намери своето място в отбор Камелия!

Калина Енчева

Иван успя да надделее над Калина. Въпреки това, талантливото момиче попадна в отбор Иван Лечев и ще продължи да се бори за финалите.

Рафаел Пашамов

Рафаел и Ния взривиха залата. Напълно заслужено всички треньори искаха да го откраднат след като той загуби двубоя. Така Рафаел попадна в отбор Графа и ще се бори за финал!

Не пропускайте останалите вокални битки в "Гласът на България"!
Половината възможности за спасяване вече бяха използвани..